PROJEKTJEINK

GINOP 7.1.6.-16 – TOKAJ BORVIDÉK VILÁGÖRÖKSÉGI HELYSZÍNEINEK FEJLESZTÉSE

Vallási helyszínek, kastélyok, műemlék épületek, történelmi utcarészek újulnak meg a „Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj világörökségi helyszíneinek fejlesztése” című projekt keretében, amelynek megvalósítására 3,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. konzorciumi partnereivel a Széchenyi 2020 programból.

GINOP-7.1.9-17-2018-00025 – ÉLMÉNYPONTOK LÉTESÍTÉSE TOKAJ-HEGYALJÁN

Olyan turisztikai látogatóközpontok, élménypontok kialakításának a munkálatai kezdődtek el, amelyek az idelátogatók számára izgalmas úti célt jelentenek majd és egyben Tokaj-Hegyalja megújulását is szolgálják. Cél, hogy a jövőben mind a belföldi, mind a nemzetközi utazóközönség vonzó térségként tekintsen a Tokaji borvidékre.

GINOP-7.1.9-17-2018-00019 -GASZTRONÓMIAI KÖZPONT ÉS LÁTOGATÓKÖZPONT KIALAKÍTÁSA MÁDON

A turisztikailag frekventált térségek integrált termék és szolgáltatás fejlesztés (GINOP 7.1.9-17) pályázatból nyert összeg a térség turisztikai kínálatának színesítését szolgálja. Cél, hogy a látogatóközpont, mind bemutatási tartalmában, mind szolgáltatásaiban, mind az építészeti értékeiben felzárkózzon más, világörökségi címmel büszkélkedő, külföldi szőlészeti-borászati kultúrtáj színvonalához.

GINOP-1.3.4-17-2018-00005 – A Tokaj-Felső-Tisza-Nyírség kiemelt turisztikai térség fejlesztése és pozicionálása

A Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség hosszú távú célja: Az egységes márka megvalósításával és a hozzá kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatások kialakításával kialakul a térség nemzetközi versenyképessége, a külföldi célpiacokon a Tokaj brand és márka fejlesztésével a kiemelt turisztikai fejlesztési térség az ország egyik különleges, meghatározó desztinációjává válik.

GINOP 7.1.9-17 – BODROGKERESZTÚR TURISZTIKAI ATTRAKTIVITÁSÁNAK FEJLESZTÉSE

A turisztikailag frekventált térségek integrált termék és szolgáltatás fejlesztés (GINOP 7.1.9-17) pályázatból nyert összeg a térség turisztikai kínálatának színesítését szolgálja. A projekt célja a település központi részének turisztikai igényeket figyelembe vevő rehabilitációja, az egykori mezővárosi jelleg részbeni visszaállítása, a kiemelt történelmi, vallási és kulturális vonzerővel rendelkező épületek felújítása turisztikai funkciókkal való ellátása.

FMP-E/2001/4.1.008- ÉLET A HERNÁD ÉS A BODROG FOLYÓK KÖZÖTT

A projekt fő célja a Bodrog és a Hernád folyók által meghatározott térség felkészültségének növelése a határon átnyúló együttműködés területén.