MUNKASZERVEZET

A Tanács munkaszervezete, a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. felel a Nemzeti Programban megfogalmazott célok megvalósításáért. A munkaszervezet részben költségvetési támogatásból, részben pedig saját bevételeiből működik, központja Tokajban, fióktelepe Budapesten van.

A Tokaji Borvidék átfogó fejlesztésének feladata megköveteli, hogy a munka során a térség összes érintettjével, illetve az érintettek reprezentatív képviselőivel együttműködjön. A partnerek közül a legfontosabbak közé tartoznak a térség településeinek polgármesterei, akiknek tapasztalatát, véleményét, a jövővel kapcsolatos elképzelését – legalább az általuk vezetett település, de sokkal inkább a térség egésze kapcsán – a munkaszervezet kiemelten figyelembe veszi.

A településvezetők mellett fontos a közigazgatás helyi és térségi vezetőivel történő kapcsolattartás, továbbá a fejlesztésekben érintett területeken – többek között köznevelés, szakképzés, felsőoktatás – működő állami és nem állami feladatellátókkal való együttműködés.

A települések egyéni lehetőségeinek feltárása és megismerése kiemelten fontos a jövő fejlesztési irányaihoz való alkalmazkodás szempontjából. Cél, hogy a 2014-2020-as fejlesztési időszakban rendelkezésre álló európai uniós forrásokból a Tokaji Borvidék fejlesztései összehangoltan, egymást erősítve és kiegészítve valósuljanak meg.

MUNKATÁRSAK

Strommer Dávid
Strommer Dávidügyvezető igazgató
Karóczkainé Kerchner Anikó
Karóczkainé Kerchner Anikógazdasági igazgató
Várkonyi Hajnalka
Várkonyi Hajnalkairodavezető, Budapest
Tóth Marianna, irodavezető, Tokaj
Tóth Marianna, irodavezető, Tokaj
Patonayné Iván Tünde
Patonayné Iván Tündepénzügyi-államházt. ref.
Kolossváry Ivett
Kolossváry Ivettkommunikációs szakértő, szóvivő
Horváth László
Horváth Lászlóvilágörökségi projekt koordinátor
Dévald István
Dévald Istvánprojektkoordinátor
Dr. Kovács Attila
Dr. Kovács Attilaprojektkoordinátor
Máté Petra
Máté Petraprojektkoordinátor
Vajda Zsófia
Vajda Zsófiavilágörökségi referens
/fusion_builder_column]