Tokaj-Hegyalja Egyetem rektori pályázata

A Tokaj-Hegyalja Egyetem Kuratóriuma pályázatot hirdet rektori munkakör betöltésére, amely 2024. január 1-től 3 év határozott időtartamra szól.

A Tokaj-Hegyalja Egyetem célja, hogy országos és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet töltsön be, mind az oktatás, mind  a kutatási terület tekintetében, valamint elősegítse a helyi közösségek fejlődését, illetve a gazdasági, társadalmi szervezetekkel való együttműködést.

Olyan jelentkezőket várunk a pozícióra, akik azonosulni tudnak Tokaj-Hegyalja Egyetem célkitűzéseivel, elkötelezettek Tokaj-Hegyalja térség fejlesztéséért, országos és nemzetközi ismertségének növeléséért,  valamint képesek vezetőként és innovátorként megfelelni a kihívásoknak.

Amennyiben ambiciózus, elkötelezett és kreatív vezetőnek tartja magát, és szeretné részt venni egy induló egyetem növekedésében és fejlődésében, várjuk jelentkezését. A rektori pozíció magas szintű felelősséggel jár, amelyet ennek megfelelő kiemelt bérezéssel honorálunk.

Az új rektornak a Tokaj-Hegyalja Egyetem stratégiai terveinek kidolgozásában és végrehajtásában lesz kulcsszerepe, felel az oktatási és tudományos kutatási feladatokért és az intézmény közösségét vezeti majd a következő időszakban.

Az intézmény számára kulcsfontosságú egy olyan vezető megtalálása, aki segíti az egyetem növekedését és sikerét.

A pályázatok és jelentkezések benyújtásának határideje 2023. november 6.  15 óra.

A rektor pozícióra való pályázatokkal és a kiválasztási folyamattal kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a Tokaj-Hegyalja Egyetem hivatalos weboldalán, a www.unithe.hu oldalon.