Országos Bringapark Program 2021

 
 

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (a továbbiakban: MAKETUSZ) bevonásával 2021-re is kiírja az Aktív Magyarország Program részeként az Országos Bringapark Programot (a továbbiakban: Program). A Program célja Magyarországon olyan bringaparkok kialakítása vagy már meglévő park felújítása, amelyek az alább felsorolt kerékpáros infrastruktúra valamelyikének eleget tesznek:

– kerékpáros pumpapálya
– BMX cross pálya
– erdei kerékpáros egynyomos pálya
– dirt/freeride pálya
– BMX freestyle pálya
– kerékpáros triál pálya
– görpark.

A Programra 2021. február 28-ig lehet a jelentkezéseket elküldeni. A bringaparkok kialakításának célja többek között a kerékpáros szabadidős és sport infrastruktúra kínálatának bővítése, a fiatalok, gyerekek kerékpárkezelésének fejlesztése, az erdei kerékpározás élményének legális helyszínek biztosítása.

Felhívás

Műszaki leírások

Gyakran ismételt kérdések (frissítve 2021.01.20-án)

Jelentkezési adatlap

(Technikai információk a jelentkezési adatlap – word formátumban van – letöltéséhezFirefox böngészővel az adatlap a linkre kattintással letölthető. Chrome böngésző esetén a linkre jobb gombbal kattintva válassza ki a “Link megnyitása új lapon” opciót, így a böngésző bal alsó sarkában megjelenik a letölthető .docx fájl, amire rákattintva azt már le lehet tölteni. Microsoft Edge böngésző esetében a Chrome-hoz hasonlóan kell eljárni.)