Pályázati tanácsadás a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programról a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft.-nél

A pályázat célja, hogy azok a Budapesten kívüli szálláshelyek is támogatásban részesüljenek, amelyek a korábbi fejlesztési programokból kimaradtak, különös figyelmet fordítva a kiemelt turisztikai térségekre.

A tervek szerint a programnak köszönhetően a magyarországi szálláshelyek többsége megújul, ezáltal emelkedik a szolgáltatások színvonala és minősége, a vendégek száma megnövekszik és a szezonalitás egyenletlensége csökken.

A Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. biztosítani kívánja a Tokaji borvidék szereplőinek sikeres részvételét a Kisfaludy programban, ezért pályázati tanácsadás keretében segíti a térség szálláshelyeit a pályázat benyújtásában. A konzultáció Kft. székhelyén, (Tokaj, Dózsa Gy. u. 2.) illetve telefonon vagy emailben is megoldható, Horváth László projekt koordinátor segítségével. (tel.:20-370-5253. E-mail: laszlo.horvath@tbft.hu)

A támogatási igény magyar nyelven, 2020.június 4. napjától 2020. július 15. napjáig nyújtható be az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ www.ntak.hu)  rendszeren keresztül.

Az igényelhető maximális támogatási összeg min.100 ezer max. 8 millió Ft – szobánként legfeljebb 1 millió Forint összeghatárral, vissza nem térítendő támogatás.