KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL MONDHATJA EL VÉLEMÉNYÉT A TOKAJI BORVIDÉK FEJLESZTÉSEIRŐL

Június 15-ig még ki lehet tölteni a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. területfejlesztési kérdőívét, amely a Tokaji borvidék hosszútávú programjának kialakítása érdekében készült.

Eddig közel 100 válasz érkezett be, amely számos értékes információt, észrevételt tartalmaz. A kérdőív kiváló alkalmat jelent arra, hogy a térség lakosai megosszák véleményeiket, elképzeléseiket a jövőről, ezzel segítve a következő területfejlesztési terv kidolgozását. Lehetőség van most értékelni az elmúlt időszak pozitív, negatív változásait, észrevételeket, javaslatokat megfogalmazni.

A Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács feladatai közé tartozik a Tokaji borvidék gazdasági, környezeti vizsgálata és értékelése, a térség hosszútávú területfejlesztési programjának kialakítása érdekében. A kérdőív célja a Tokaji borvidék fejlesztésével kapcsolatos észrevételek, javaslatok gyűjtése, illetve a fejlesztéspolitikához kapcsolódó elégedettségek mérése, az igények felmérése, összegzése.

A kérdőív kitöltése nagyjából 15 percet vesz igénybe. A válaszok anonim módon kerülnek feldolgozásra, az eredmények a www.tbft.hu honlapján olvashatóak lesznek. Beküldési határidő: 2020. június 15.

A kérdőív itt érhető el:

https://www.tbft.hu/teruletfejlesztesi-kerdoiv-2020/