Felejthetetlen hangulat az idei Jó éjszakát Mádon!

Idén a Mádi Látogatóközpont is számos izgalmas programmal várta a Jó éjszakát Mád! rendezvényre látogatókat.

A rendezvény ismételten bizonyította, hogy Mád egy különleges hely, ahol a kultúra és a gasztronómia találkozik, és ahol mindenki otthonra találhat.

Az idei esemény számos felejthetetlen pillanatot kínált, melyeket a kiváló borászatok, éttermek, fellépők, szállások, kávézók és közreműködők munkája tett lehetővé. A közösen megélt pillanatok, az ízletes borok és ételek, valamint a lenyűgöző koncertek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez az év is emlékezetes maradjon.

Az idei eseménysorozatban a Mádi Látogatóközpont is részt vett, ahol fergeteges hangulatot teremtett Szabó Balázs bandája, amelyet Dés László és Tóth Vera felemelő koncertje tett még emlékezetesebbé. 

Külön elismerést érdemelnek a borászatok, akik a legfinomabb boraikkal emelték az esték hangulatát; az éttermek, amelyek ínycsiklandó fogásokkal kényeztették az ízlelőbimbókat; a fellépők, akik fergeteges műsorukkal varázsolták el a közönséget; a szállások, amelyek otthonossá tették a tartózkodást; a kávézók, amelyek felfrissülést nyújtottak; és természetesen minden közreműködőt, akik fáradhatatlan munkájukkal támogatták az esemény sikerét.

Az idei Jó éjszakát Mád napjai nem csupán egy rendezvény volt, hanem egy élmény, amely összekovácsolta a résztvevőket. A résztvevők és a szervezők közös erőfeszítéseinek köszönhetően minden adott volt ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és felejthetetlen emlékekkel gazdagodjon.